Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Szerviz

Szerviz

Garanciális beüzemelések, garancia idő alatti vagy azutáni szerviz szolgáltatások, és karbantartások az Önök közeléből.

Az ECOHEAT.HU webáruház által kínált pellet tüzelésű kandallók, kályhák, kazánok és meleg víz tartályok garanciáját az importőr, a bajai székhelyű BIOKOPRI Kft. látja el. A cég 2009 tavasza óta szállít és állít üzembe biomassza tüzelésű (pellet, apríték és fa tüzelésű) fűtőberendezéseket és rendszereket, melyek közül az egyik leghangsúlyosabb területet a pellet kályhák, kazánok és pellet égőfejek jelentik.  

A cég magyarországi első forgalomba hozóként központi szervizet működtet, mely szerviz nem csak a pellet eszközök üzemelésének műszaki hátterét biztosítja, de az eszközök tartós üzemeltethetőségét szem előtt tartva aktívan részt vesz a cég beszállítóinak illetve termékeinek kiválasztásában is.
Központi szervizként egyrészt elsősorban a BIOKOPRI Kft. beszállítóinak műszaki szakembereivel való kapcsolattartás a feladata, de emellett Bács-Kiskun, Tolna és részben Baranya megyei eszközök közvetlen szervizelését is végzi. Másrészről az ország többi területén működő, jelenleg 14 önálló szervizes alvállalkozó folyamatos szakmai támogatása és oktatása a feladata. (lásd a lenti térképet, az aktuális BIOKOPRI Kft. szerviz pontokkal)
Országos szervizhálózat

A BIOKOPRI Kft. szerviz szakembereinek és szervizes alvállalkozóinak munkáját, mind beüzemelés, mind szervizes munkavégzés szempontjából a cég szerviz vezetője, Kovács Zoltán koordinálja. Kérjük, amennyiben szerviz szolgáltatásunkkal kapcsolatos kérése, vagy munka igénye van, kérjük írjon közvetlenül a szerviz@biokopri.hu e-mail címre.