Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
Menü

ELDOM Beta 7 fürdőszobai elektromos átfolyós vízmelegítő tusolófejjel (6,5 kW)

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
Ár:
36.990 Ft (29.126 Ft + ÁFA)

ELDOM Beta 7 fürdőszobai elektromos átfolyós vízmelegítő 6,5 kW (3,5 kW + 3,0 kW kapcsolható) teljesítménnyel, alapfelszereltségben zuhanyfejjel szállítva. Fürdőszobai telepítésre előkészítve, "A energia hatékonysági" besorolással. Stílusos megjelenés, egyszerű és biztonságos üzemeltetés, hosszú élettartam.

Elérhetőség: Több mint 20 db
Várható szállítás: 2023. október 04.
Szállítási díj: Ingyenes
Gyártó: Eldominvest
Menny.:db

Leírás

​ELDOM Beta 7 átfolyós elektromos vízmelegítő kádtöltő kifolyószárral és zuhanyfejjel (6,5 kW) 

Az Eldom átfolyós vízmelegítők fejlesztésekor a legfontosabb szempont, hogy a szokásos elektromos háztartási vízmelegítőktől elvárható versenyképes és kedvező ár mellett egy jól használható és gazdaságosan üzemeltethető készüléket kínáljanak. Kétlépcsős 3,5 + 1,5 kW teljesítmény kapcsolási lehetőséggel.
A kis befoglaló méreteinek köszönhetően minimális a helyigénye, kisméretű lakásokban is könnyen elhelyezhető.
Kizárólag a meleg víz kivét során fogyaszt elektromos áramot, vagyis a hagyományos tárolós elvű villany bojlerekkel szemben a felmelegített forró víz a tárolás során nem hűl, így Ön nem veszít energiát. A berendezés A energia hatékonysági osztályozással rendelkezik.

Az ELDOM Beta 7 átfolyós rendszerű elektromos vízmelegítőt jellemzően konyhai használati meleg víz előállításra tervezték, melynek üzemeltetéséhez elégséges egy 230 Volt-os egyfázisú elektromos és 1/2"-os hálózati friss víz csatlakozás. Használatát különösen kényelmessé teszi az egykaros kerámia csaptelep kialakítás.
kiváló minőségű beépített alkatrészeknek és a tartálytest belső zománc felület védelmének köszönhetően az ELDOM meleg víz tároló hosszú élettartamot és a lehető legalacsonyabb energiafogyasztást biztosítja. 

A tartály alapfelszereltségként minden, az üzemeltetéshez szükséges részegységgel vagy kiegészítővel rendelkezik. Mint például beépített csaptelep és kifolyószár. A vízmelegítő elé nem szükséges túlnyomás esetére biztonsági szelepet beépítenie, mert az alapfelszereltségű membrános szelep 8 bar nyomásig képes az esetleges túlnyomás ellen a berendezést biztosítani. Megvilágított 2 db vízálló teljesítmény kapcsoló, kétlépcsős teljesítmény kapcsolási lehetőséggel, 3,5 kW + 1,5 kW, maximum 5 kW teljesítménnyel.

ELDOM Beta 7 fürdőszobai elektromos átfolyós vízmelegítő használati utasítás:

ELDOM Beta 7 használati utasítás


A vízmelegítő négy szintű beépített védelemmel rendelkezik.

  • Érintésvédelem, melynek keretében a berendezés összes fém és vezető alkatrésze védőföldeléssel rendelkezik.

  • Víz túlfűtése elleni védelem, beépített termikus biztonsági termosztáttal, hőkorlátozóval, mely a maximális hőmérséklet elérése után megszakítja az eszköz áramellátását.

  • Víznyomás esése esetén aktíválódó védelem, mely csökkenő víznyomás vagy víz jelenlétének hiánya esetén oldja a fűtőelem áramellátását és nem engedi a fűtőelem túlmelegedését, megrongálódását. Üzemi víznyomás tartomány 2-8 bar.

  • Védelem a túlzott nyomás ellen, az eszközök beépített membrán szeleppel rendelkeznek, amely megóvja a berendezést a víztartályban lévő nyomás egy bizonyos érték fölé való emelkedéstől. Ebben az esetben a szelepmembrán átenged és a víz kifolyik a vízmelegítőből.

ELDOM Beta 7 részegységek. A megnyitáshoz kattintson a lenti képre.

ELDOM Beta 7 részegységek

GYIK = gyakran ismételt kérdések a ELDOM Beta 7 elektromos átfolyós vízmelegítőhöz 


Kizárólag használati meleg víz előállításra kialakított átfolyós rendszerű elektromos vízmelegítő. Az elektromos fűtőelem használata gazdaságos üzemeltetést biztosít, a vízmelegítő A energia osztály besorolással rendelkezik.
A névleges teljesítményéhez tartozó 34°C ΔT mellett (12°C belépő és 46°C kilépő vízhőmérséklet esetén) 2 liter / perc átfolyó forró víz teljesítménnyel számolhat. 


Az 5 kW-os összteljesítményű elektromos vízmelegítő az ingatlan meglévő egy fázisú elektromos csatlakozásról üzemeltethető. 


Az elektromos vízmelegítő tartály 3,5 kW teljesítményen való üzemeltetéséhez 15,3 Ampert, míg a maximális 6,5 kW teljesítmény esetén 28,5 Ampert szükséges biztosítania.
Fontos. Az elektromos hálózat minimum 35 Amper-es biztosítékkal rendelkezzen.


 
Az elektromos áram felhasználása során, a hálózatból felvett áram mennyiség szinte teljes egésze megjelenik hőenergiaként az Ön meleg víz rendszerében.Az Eldom elektromos vízmelegítő összesen 5 kW teljesítményű fűtőelemekkel felszerelt, mely gyors felfűtést és 1,2-2 liter/perc meleg víz rendelkezésre állást tesz lehetővé.Az elektromos vízmelegítő tartályt bekötő kábel és villásdugó nélkül szállítjuk. A teljesítménye miatt csak közvetlen bekötéssel csatlakoztatható az elektromos hálózatba! Bekötését csak szakember végezheti!


A gyártó a tartály átrozsdásodására vagy vízszivárgására a megvásárlástól számított 2 év, míg csaptelepre és az elektromos részegységekre 1 garanciát biztosít.


FIGYELEM! Tilos más csapot vagy zuhanyfejet felszerelni, mint ami a gyártó csomagjában található!

Az ​Eldom Beta 7 átfolyós elektromos vízmelegítő alapfelszereltsége: 

  • Tartály test belső zománc felület védelemmel, egykaros csapteleppel és kifolyó szárral, a friss hideg víz csatlakozóra való közvetlen rákötésre kialakítva (1/2")

  • 2 év garancia a tartálytest hegesztési minőségére, vízszivárgására és 1 év garancia az elektromos komponensekre


Műszaki adatok és termékismertető adatlap. A letöltéshez kérjük kattintson a lenti képekre.

Műszaki adatok    ELDOM Beta7 termékismertető adatlap

Energia címkék. A letöltéshez kérjük kattintson a lenti képekre.

ELDOM energia címke

Árukereső.hu Árukereső.hu